Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΜΥΣΤΙΚΑ (Vol.1)

Hello my bloggy friends!!

  Με αφορμή τη γιορτινή διάθεση όλων μας με τον ερχομό των γιορτών, είπα να γράψω αυτό το post με κάποια χρήσιμα μυστικά για ένα υπέροχο μακιγιάζ σαν να σας έβαψε επαγγελματίας!!!
  Ξεκινάμε λοιπόν....


  1. Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ
Απλώστε μεταξύ σαγονιού και λαιμού 3 διαφορετικές αλλά κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις. Σχηματίστε τρεις παράλληλες γραμμές και επιλέξτε την απόχρωση που δεν ξεχωρίζει από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας.
  2. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ
Χρησιμοποιήστε μια ειδική βάση μακιγιάζ κάτω από το φον ντε τεν για να επιτύχετε απόλυτη κάλυψη και ομοιομορφία.


  3. ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Προτιμήστε φον ντε τεν σε ρευστή μορφή αν σκοπεύετε να κάνετε βαρύ μακιγιάζ. Επιλέξτε ρουζ σε μορφή πούδρας, διότι οι πούδρες με κρεμώδη υφή δεν διαρκούν πολύ.
 4. ΔΩΣΤΕ ΛΑΜΨΗ
Απλώστε τα ειδικά προϊόντα shimmer με φαρδύ πινέλο. Αν είναι ροζ ή bronze, το βάζετε πάνω από το ρουζ. Αν είναι άσπρο ή μπεζ, το απλώνετε μεταξύ ματιών και ζυγωματικών.
  5. ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ
Αφού απλώσετε το φον ντε τεν, βάλτε πάνω στο στίγμα λίγο concealer, κατά προτίμηση σε μορφή stick. Σβήστε με τα δάχτυλα και προσθέστε λίγη πούδρα.
  6. ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Αφού χαμογελάσετε πλατιά, απλώστε το ρουζ στα μάγουλά σας με ένα μεγάλο πινέλο σβήνοντας σταδιακά προς τους κροτάφους. Έτσι το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο φρέσκο.


  7. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΟΥΖ
Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα σας, τόσο πιο ανοιχτό πρέπει να είναι το ρουζ. Για το βράδυ προτιμήστε ούτως ή άλλως έναν με δύο τόνους πιο σκούρα απόχρωση, για να φαίνεται.


  8. ΡΟΥΖ VS ΚΡΑΓΙΟΝ
Αν φοράτε κόκκινο κραγιόν, επιλέξτε ρουζ σε απόχρωση του ροζ.
Αν τι κραγιόν σας είναι πορτοκαλί ή κοραλλί, το ρουζ θα πρέπει να είναι ροδακινί ή βερυκοκί.
Αν συνηθίζετε να φοράτε κραγιόν στις αποχρώσεις του καφέ, προτιμήστε ρουζ σε ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα.


  9. ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ CONCEALER
Απλώστε το σύρριζα κάτω από τις βλεφαρίδες,ιδανικά με μικρό πινέλο. Προτιμήστε συσκευασία με δυο ή περισσότερες αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους ή αναμείξτε τις δυο για να καλύψετε τυχόν ευρυαγγείεσ και στίγματα.
  10. ΦΩΤΕΙΝΟ ΒΛΕΜΜΑ
Αφού απλώσετε το concealer, σε έναν ή δυο τόνους πιο ανοιχτό από το φον ντε τεν, μακιγιάρετε το εσωτερικό τού κάτω βλεφάρου με γαλάζιο μολύβι.

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος!!
Stay tuned...
Φιλιά!! <3
xx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου