Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΜΥΣΤΙΚΑ (Vol.2)

Γεια σας, γεια σας bloggy friends μου!!

  Σήμερα θα σας γράψω το vol.2 των μυστικών για να πετύχετε ένα άψογο επαγγελματικό μακιγιάζ. Είμαι σίγουρη πως αν τα κάνετε, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει...

  1. ΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ
Ταμπονάρετε απαλά πολύ μικρή ποσότητα concealer με κρεμώδη υφή στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών και πάνω από τα μήλα.Θα σας δώσει μοναδική λάμψη.

  2. ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ
Κάτω από τα μάτια απλώστε με μια μπατονέτα κίτρινη ή καφέ ανοιχτή σκιά. Θα δημιουργήσετε έτσι μια "σκιά" που θα παραπλανά τα βλέμματα.


  3. ΒΑΛΤΕ EYE-LINER
Ό,τι χρειάζεστε για να ζωντανέψει το βλέμμα και το πρόσωπό σας. Ξεκινήστε με τη γραμμή στο επάνω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία προς τα έξω. Φτάνοντας στην εξωτερική, πιέστε λίγο τη μύτη του πινέλου για να γίνει πιο έντονο το τελείωμα. Στη συνέχεια "μαλακώστε" τη γραμμή σβήνοντάς τη με τα δάχτυλα, αν θέλετε να την κάνετε πιο παχιά και σκούρα, ή με μια μπατονέτα, αν θέλετε να αφαιρέσετε παραπανίσια ποσότητα χρώματος.

  4. ΓΙΑ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΜΑ
Απλώστε μεταλλική σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού.


  5. ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ
Αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ. Αρκεστείτε σε μία ανοιχτόχρωμη σκιά και σε μια στρώση μάσκαρας μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

  6. ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΩΜΑ EYE LINER
Για τα καστανά και πράσινα μάτια ενδείκνυται το καφέ σκούρο χρώμα. Αν έχετε γαλανά μάτια, προτιμήστε το καφέ για το πρωί και το σκούρο γκρι για το βράδυ. Φυσικά το κλασσικό μαύρο χρώμα eye liner ταιριάζει σε όλα τα μάτια ανεξαρτήτως σχήματος και χρώματος.


  7. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
Για έξτρα μήκος, οι ειδικοί συστήνουν να απλώσετε πρώτα τη μάσκαρα και μετά να κολλήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες.


  8. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ
Επιλέξτε το με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα, προτιμήστε το κόκκινο-δαμασκηνί. Για τις ανοιχτόχρωμες ενδείκνυνται οι πιο ζεστοί τόνοι του κόκκινου. Αν δεν το θέλετε πολύ έντονο, χρησιμοποιήστε ως βάση λίγη βαζελίνη ή ενυδατικό χειλιών για να το κάνετε πιο απαλό.

  9. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΕΙΛΗ
Για λαμπερό, σταθερό χρώμα, βάλτε στα χείλη σας λίγο φον ντε τεν ή πούδρα και περάστε από πάνω το κραγιόν. Για μεγαλύτερη διάρκεια προτιμήστε κραγιόν σε μορφή ματ.


  10. ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ LIPGLOSS
Βάλτε πρώτα κραγιόν και μετά τοποθετήστε στο πάνω μέρος της παλάμης σας λίγο lipgloss, το οποίο θα εφαρμόσετε στα χείλη με πινέλο. Μόνο έτσι δεν θα αλλοιωθεί το χρώμα.

 Αυτό ήταν λοιπόν και το vol.2 των μυστικών!!!
Ελπίζω να σας άρεσε και να σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές!!!

Και μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που λήγει στις 15/12!!!
Λίγες μέρες έμειναν ακόμη!!!!

Φιλιά!! <3
χχ

http://beautylicioussecrets.blogspot.gr/2013/11/first-videohaul-giveaway.html

4 σχόλια: