Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΝΕΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Hello my bloggy firends!!!

  Τι κάνετε;
Σήμερα σας έχω ένα πολύ χρήσιμο post.. Ανακάλυψα κάποιες καινούργιες χρήσεις των προϊόντων που -είμαι σίγουρη- όλες έχουμε στο σπίτι μας...
Τι λέτε.. ξεκινάμε;


Χρησιμοποιήστε φυσιολογικό ορό και...
   .... μετατρέψτε τη σκιά σε eyeliner. Βάλτε 2 σταγόνες φυσιολογικού ορού σε μια σκούρα σκιά και μετά απλώστε τη με το ειδικό πινέλο για eyeliner.
   .... κρύψτε ένα σπυράκι. Οι σταγόνες έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορούν να μειώσουν τον ερεθισμό σε οποιοδήποτε σπυράκι. Προσέξτε μόνο να τις απλώνετε πάντα με καθαρά χέρια σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.


Χρησιμοποιήστε μπατονέτες και...
  .... αποκτήστε σέξι βλέμμα. Αφού απλώσετε to eyeliner, χρησιμοποιήστε αντί για πινέλο μια μπατονέτα για να δημιουργήσετε πιο σέξι, smoky look.
  .... μεταφέρετε μακιγιάζ στα ταξίδια. Βουτήξτε τις άκρες της μπατονέτας σε κραγιόν και σκιές και φυλάξτε τη/τις σε πλαστικά σακουλάκια. Έτσι, διαθέτετε μακιγιάζ μίας χρήσης.


Χρησιμοποιήστε χαμομήλι - μέντα και...
  .... αποκτήστε δροσερή αναπνοή. Αξιοποιήστε το έκχυμά τους σαν στοματικό διάλυμα. Χαρίζει δροσερή αναπνοή.
  .... προλάβετε την εμφάνιση ατελειών. Το χαμομήλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Κάντε πλύσεις με αυτό σε περιοχές που παρουσιάζουν σπυράκια, για να σκοτώσετε τα βακτηρίδια.


Χρησιμοποιήστε βαζελίνη και...
  .... δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες. Πάρτε λίγη βαζελίνη με τα δάχτυλά σας και απλώστε την στις βλεφαρίδες. Το βλέμμα σας θα δείχνει πιο έντονο.
  .... προσθέστε λάμψη στην επιδερμίδα. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά σας. Δίνει λάμψη υγείας στο πρόσωπο και δε φράζει τους πόρους.
  .... αποκτήστε απαλά χείλη. Βάλτε λίγη βαζελίνη στην οδοντόβουρτσα και τρίψτε τα χείλη σας με κυκλικές κινήσεις - θα γίνουν λεία και απαλά.
  .... θεραπεύστε τις παρανυχίδες. Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε, τρίψτε τα πετσάκια και τα νύχια με βαζελίνη.


Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο και...
  .... αφαιρέστε το μακιγιάζ. Το ελαιόλαδο βγάζει τέλεια το μακιγιάζ,ακόμη και το αδιάβροχο. Απλώστε ελάχιστη ποσότητα σε ένα βαμβάκι και προσέξτε να μην μπει στα μάτια.
  .... ηρεμήσετε το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής. Εάν έχει ευαισθησία και ερεθισμούς, απλώνετε κάθε βράδυ ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και κάντε ελαφρύ μασάζ. Αφήστε όλη τη νύχτα χωρίς να το ξεβγάλετε.
  .... κάντε απολέπιση. Ανακατέψτε λίγο ελαιόλαδο με χοντρό αλάτι και φτιάξτε ένα προϊόν απολέπισης ιδανικό για τις ξηρές περιοχές του σώματος.
  .... αποκτήστε απαλή επιδερμίδα. Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο. Δεν κοστίζει σχεδόν καθόλου και ενυδατώνει άψογα το δέρμα. 


Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα και...
  .... θεραπεύστε ένα σπυράκι. Η οδοντόκρεμα έχει αντιφλεγμονώδη δράση που μειώνει τα σπυράκια εξίσου καλά με οποιαδήποτε ειδική κρέμα.
  .... δώστε όγκο στα χείλη σας. Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στα χείλη για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σκουπίστε την. Έτσι ερεθίζονται ελαφρά τα χείλη δημιουργώντας ένα ελαφρύ πρήξιμο.

  Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες οι ιδέες μου και, αν θέλετε, να τις δοκιμάσετε κι εσείς για να δείτε τα αποτελέσματά τους που -εμένα προσωπικά- με βοήθησαν πολύ!!!

Σας φιλώ!! <3
χχ

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμούλη που λήγει στις 15/12!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου