Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

REVIEW - CND ALMOND STARTER PACK

HELLO MY BLOGGY FIRENDS!!!

  Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα review με τα επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας CND. Σίγουρα θα την έχετε γνωρίσει από την πασίγνωστη πλέον σειρά της με μόνιμα βερνίκια διάρκειας 15 ημερών SHELLAC, αλλά και από την πιο πρόσφατη "καινοτομία" της με τα βερνίκια νυχιών Vinylux που διαρκούν μια εβδομάδα χωρίς να ξεφλουδίζουν... (Έχω σκοπό να κάνω κι ένα review με τα βερνίκια vinylux για να σας πω τη γνώμη μου..).
Η συγκεκριμένη εταιρεία λοιπόν, έχει κάποια πακέτα τα οποία ονομάζει starter packs,τα οποία μπορούν να παίρνουν και οι σπουδαστές των σχολών για να ξεκινήσουν, αλλά και -στην δική μου περίπτωση- οι επαγγελματίες για να τα δοκιμάσουν ώστε, αν τους κάνουν, να τα χρησιμοποιήσουν πιο εντατικά. 


 

  Είπα λοιπόν να δοκιμάσω το CND Almond Starter Pack, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση για τα χέρια, και έχει σαν αποτέλεσμα την βαθιά ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών. Είναι ιδανικό για τώρα το χειμώνα που τα χέρια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από το κρύο, σκάνε και γίνονται ξηρά...

Το set περιλαμβάνει:
-Almond Milk Bath 59ml



-Almond Moisture Scrub 95g



-Almond Illuminating Masque 73g



-Almond Hydrating Lotion 59ml


-Solar Oil 7.3ml


  Έχω να πω ότι το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!! Η αίσθηση που σου αφήνει στα χέρια μόλις τελειώσει η θεραπεία είναι απίστευτη!! Αφήνει τα χέρια πολύ απαλά κι ενυδατωμένα με ένα απαλό και διακριτικό άρωμα από αμύγδαλο, ή μάλλον πικραμύγδαλο. Το set τελείωσε μέσα σε περίπου 1,5 εβδομάδα και όλες οι πελάτισσές μου το λάτρεψαν!!!
Το μόνο που μπορώ να πω σαν μείον είναι ότι η μυρωδιά από πικραμύγδαλο είναι ιδιαίτερη και δεν αρέσει σε πολύ κόσμο.. Αν λοιπόν δεν είστε φαν της συγκεκριμένης μυρωδιάς, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε. Παρόλα αυτά είναι μια καταπληκτική θεραπεία για τα χέρια.. και ειδικά για τώρα το χειμώνα που ως γνωστόν τα χέρια μας ταλαιπωρούνται από το κρύο(το είπα πάλι! :P )

    Ελπίζω να σας άρεσε το post μου... Έχετε δοκιμάσει κι εσείς τη συγκεκριμένη θεραπεία ή κάποια άλλη θεραπεία της εταιρείας;

Φιλιά!! <3
χχ


      ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 15/12!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου