Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Hello bloggy friends μου!!!

  Τι κάνετε; Ελπίζω να σας βρίσκω στο σπίτι γιατί με τέτοια βροχή δεν είναι για να κυκλοφορείς στους δρόμους!!! Ας τα αφήσουμε  όμως αυτά.. ας κάτσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα/ καρέκλα/ κρεβάτι μας με μια κούπα ζεστό καφέ/ κακάο/ τσάι/ γάλα, σκεπασμένες με την ζεστή μας κουβερτούλα και ας χαλαρώσουμε διαβάζοντας το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον post...
  Έτοιμες;;;;;


 1) ΑΨΟΓΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Είναι η βάση της ομορφιάς. Απολέπιση- μάσκα αναζωογόνησης- σωστή ενυδάτωση αποτελούν το τρίπτυχο της σωστής προετοιμασίας. 

2) ΣΠΥΡΑΚΙΑ
Καλύψτε τα απλώνοντας τοπικά μικρή ποσότητα μιας κορτιζονούχας κρέμας. Κοκκινίλα και πρίξιμο σε λίγη ώρα τέλος!

3) ΓΥΑΛΑΔΑ
Ταμπονάρετε την περιοχή Τ (μέτωπο- μύτη- πηγούνι) απαλά με τα ειδικά χαρτάκια ή με ένα χαρτομάντηλο, αφού πρώτα το χωρίσετε σε δύο φύλλα.

4) ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ
Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα με χρώμα αντί για φον ντε τεν. Χαρίζει ομοιόμορφο, φυσικό, ζεστό και διακριτικό αποτέλεσμα.

5) ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
Να κάνετε ατμόλουτρο στην επιδερμίδα, να την σκουπίζετε με μία παγωμένη πετσέτα για σφίξουν οι πόροι και να μην αμελείτε την τονωτική λοσιόν πριν από το μακιγιάζ.


6) ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΛΗ
Χρησιμοποιήστε βαζελίνη και μια παιδική οδοντόβουρτσα και κάντε μια πολύ απαλή απολέπιση στα χείλη σας. Αμέσως μετά απλώστε αρκετή ποσότητα lip balm.

7) ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Κάθε βράδυ απλώνετε λίγη κρέμα ματιών στα χείλη και στη γύρω περιοχή, για να προλάβετε τις μικρές ρυτίδες έκφρασης. Αν καπνίζετε, να το κάνετε οπωσδήποτε!


          EXPRESS ΛΑΜΨΗ

  • Κάθε πρωί, μόλις καθαρίσετε το πρόσωπό σας και πριν βάλετε την ενυδατική σας, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με ένα παγάκι!! Προκαλεί υπεραιμία και η επιδερμίδα σας θα δείχνει άμεσα πιο λαμπερή και φρέσκια. Και όχι μόνο αυτό... αν το κάνετε τακτικά θα δείτε ότι θα είναι και πιο σφριγηλή!
  • Σβήστε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια τοποθετώντας για 15 λεπτά κομπρέσες από φέτες ωμής πατάτας.



      Αυτό ήταν....
  Ελπίζω να σας άρεσε το post μου και να δοκιμάσετε κάποια από αυτά. Τώρα για το μυστικό με το παγάκι, οφείλω να ομολογήσω ότι τώρα που άρχισε να κρυώνει ο καιρός, θα είναι λίγο μαρτυρικό αλλά, όπως λέει κι ο λαός: ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ!!!

  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ 
  ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ 
  ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ 
  ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ!!!

Stay tuned!!
Φιλιά!
χχ




2 σχόλια:

  1. Γειά σου Σόφη είμαι η Μάρω και είμαι νέο μέλος στο blog σου,πάρα πολύ όμορφο το blog σου,ξεχωριστό και πολύ ωραίο το post σου!!!Εαν θέλεις μπορείς να επισκεφτείς και το blog μου και θα χαρώ να τα λέμε συχνά!

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάρω μου!! Να΄σαι καλά!! Φυσικά και θα επισκεφτώ το blog σου!!Σε λίγο θα ανεβάσω ένα καινούργιο post που θα είναι και το πρώτο μου giveaway!! Αν θέλεις μπορείς να πάρεις μέρος!!

      Διαγραφή