Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

REVIEW ~ ΒΕΡΝΙΚΙΑ VINYLUX ΤΗΣ CND

Hello my bloggy friends!!!!

  Το σημερινό post έχει σχέση με μια αγαπημένη μου εταιρεία περιποίησης άκρων, την CND. Σε προηγούμενο post μου σας είχα πει ότι θα κάνω ένα review με την νέα καινοτομία της εταιρείας στα βερνίκια νυχιών, τα λεγόμενα VINYLUX. Τα συγκεκριμένα βερνίκια έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας χωρίς να ξεφλουδίζει το χρώμα ή να χάνει τη γυαλάδα του. 

  Σαν περίεργο παιδί κι εγώ, θέλησα να τα δοκιμάσω για να δω τα αποτελέσματα, πρώτα στα δικά μου νύχια, και μετά στις πελάτισσές μου.
  Τα χρώματα που διάλεξα πρώτα απ' όλα, είναι αυτά του γαλλικού (όλα τα χρώματα της σειράς έχουν την ίδια ονομασία με τα SHELLAC) δηλ. το STUDIO WHITE  #151 και το CREAM PUFF #108.


  Τα υπόλοιπα χρώματα που πήρα είναι ιριδίζον και είναι τα εξής: GILDED PLEASURE #115 που είναι ένα χρυσοπράσινο ιριδίζον χρώμα (και πάει πολύ με τα γυαλιά ηλίου ray-ban που έχω πάρει :P), SILVER CHROME #148 που είναι έντονο περλέ ασημί (εδώ που τα λέμε πιο ασημί πεθαίνεις!!), MIDNIGHT SWIM #131 που είναι ένα μπλε σκούρο και πολύ αγαπημένο με διακριτικό glitter και το PURPLE PURPLE #138 που είναι ένα υπέροχο μωβ με ιριδίζοντα στοιχεία και λίγο glitter χωρίς όμως να είναι υπερβολικό.



 Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω το weekly top coat της σειράς που αυτό είναι στην ουσία που κάνει όλη τη δουλειά γιατί κλειδώνει το χρώμα και το διατηρεί σαν καινούργιο για 7 ημέρες. Εφαρμόζεται από πάνω και τους δίνει ένα λαμπερό και glossy αποτέλεσμα. Τα συγκεκριμένα βερνίκια δεν χρειάζονται base coat. Αν χρησιμοποιήσετε base coat ίδιας ή άλλης εταιρείας, δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που υπόσχεται.


 Το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως με ικανοποίησε και σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν διάρκεια.. Το μόνο που μπορώ να πω σαν μείον είναι ότι μόλις ξεβάψουμε το νύχι, μένει λίγο χρώμα πάνω στο νύχι σαν να το έχει απορροφήσει, όπως δηλαδή γίνεται και στα απλά βερνίκια αν δεν απλώσεις base coat πριν το χρώμα. Κατά τ' άλλα πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσετε για να δείτε κι εσείς τη διαφορά.

   Αυτό ήταν το review μου για τα βερνίκια vinylux της CND. Έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα βερνίκια, και αν ναι πως σας φάνηκαν σαν αποτέλεσμα;

Αυτά από εμένα!!
Θα τα πούμε το επόμενο post!!
Φιλιά!! <3
χχ
 
 
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15/12!!!
http://beautylicioussecrets.blogspot.gr/2013/11/first-videohaul-giveaway.html

1 σχόλιο:

  1. έχει βραβείο από μένα!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/11/another-awardthe-liebster-blogger-award.html
    ελπίζω να το χαρείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή