Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

REVIEW - ΒΕΡΝΙΚΙΑ PEGGY SAGE MINERAL' Style

Γεια σας bloggy friends μου!!!

  Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω το δεύτερο κατά σειρά review μου με τα βερνίκια νυχιών Peggy Sage που όλες λίγο πολύ γνωρίζουμε. Αλλά... δεν πρόκειται να σας δείξω κάποια κοινά βερνίκια νυχιών. Είναι τα βερνίκια Mineral' Style. Η καινοτομική και πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό και ειδικά τώρα το χειμώνα υφή, είναι σχεδιασμένη με μικροσωματίδια τα οποία δίνουν ματ και <<αμμώδες>> φινίρισμα, το οποίο είναι ανάγλυφο...  Είναι διαθέσιμα σε 6 αποχρώσεις (απλές και με πούλιες) και σε περιορισμένη έκδοση ειδικά για τώρα τις γιορτές, γι' αυτό μην παραλείψετε να τις δοκιμάσετε...


  Εγώ διάλεξα 2 από τις 6 αποχρώσεις της σειράς: Την απόχρωση Sandy Poppy no.6002 και την Purple Crystal no.6003.



Το αποτέλεσμα καθώς και η υφή των βερνικιών με ενθουσίασε. Κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Αφήνει μια ανάγλυφη υφή, σα να έχεις κολλήσει χρωματιστή άμμο στα νύχια σου!! Και το καλύτερο; Το χρώμα διαρκεί πολύ περισσότερο σε σύγκριση με ένα απλό βερνίκι. Το άπλωμα του βερνικιού τόσο στην πρώτη, όσο και στην δεύτερη στρώση είναι πολύ απλό και στεγνώνει πολύ εύκολα. Βέβαια στα συγκεκριμένα βερνίκια δεν χρησιμοποιούμε στο τέλος top coat αν θέλουμε να πετύχουμε αυτό το έντονο ορυκτό αποτέλεσμα (φυσικά δεν γυαλίζει το βερνίκι, είναι ματ). Αν θέλουμε όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε top coat για πιο "ήπιο" αποτέλεσμα και γυαλάδα.


   
Πως σας φαίνονται; Εγώ είμαι καταχαρούμενη!! Είναι το ιδανικό βερνίκι γι' αυτές τις γιορτινές ημέρες!!!

Τα φιλιά μου!! <3
χχ


4 σχόλια:

  1. αχ είναι πολύ ωραία!ακριβώς για τις γιορτές!τιμούλα θυμάσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΡΑΚΙ!!! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΦΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ!!! Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7 ΕΥΡΩ.. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: http://www.votre-plaisir.gr/.. :)

      Διαγραφή
  2. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! για τα χριστούγεννα θα είναι όλα τα λεφτά:Ρ
    Βαρβάρα από http://confessions-of-an-everydaygirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΙΕΣ!!!! :)

      Διαγραφή